Foto van de 3 broers van bruur culinair.

Over Ons

Vanuit een grote passie voor koken is BRUUR Culinair ontstaan. Wij als drie broers hebben van thuis uit het plezier voor koken meegekregen. Van jongs af aan hebben wij kennis gemaakt met de waarde van het verbouwen van eigen groenten en kruiden. Mede daardoor is chef-kok Guido geïnteresseerd geraakt in het koksvak. Nadat hij in 2019 de Cas Spijkers Academie heeft afgerond en ervaring heeft opgedaan in verschillende sterrenrestaurants, werd het tijd om een langgekoesterde wens van hem en zijn twee broers in vervulling te laten gaan. Samen met de drie broers, een culinair en exclusief cateringbedrijf beginnen! Vanuit dezelfde passie voor koken en met de ondernemende en organisatorische kwaliteiten van Vince en Dion, werd het team compleet.

Dit is de oorsprong van de naam BRUUR, wat in ons Brabants dialect staat voor 'broer'.

Gasten laten genieten van een perfect verzorgd op maat gemaakte culinaire ervaring is waar wij voor staan. In onze ogen is het pas echt genieten als alles klopt; van het gerecht op je bord, de wijn in je glas, het gezelschap en de sfeer aan tafel.

Foto van de drie broers