Foto van de 3 broers van bruur culinair.

Over Ons

Vanuit een grote passie voor koken is Bruur Culinair ontstaan. Wij als broers hebben van thuis uit het plezier voor koken meegekregen. Van jongs af aan hebben wij kennisgemaakt met de waarde van het verbouwen van eigen groenten en kruiden. Mede daardoor is chef-kok Guido geïnteresseerd geraakt in het koksvak. Nadat hij in 2019 de Cas Spijkers Academie heeft afgerond en ervaring heeft opgedaan in verschillende sterrenrestaurants, werd het tijd om een lang gekoesterde wens van hem en zijn broer in vervulling te laten gaan. Samen als broers, een culinair en exclusief cateringbedrijf beginnen! Vanuit dezelfde passie voor koken en met de ondernemende en organisatorische kwaliteiten van Dion, werd het team compleet.

Dit is de oorsprong van de naam Bruur, wat in ons Brabants dialect staat voor 'broer'.

Gasten laten genieten van een perfect verzorgd, op maat gemaakte culinaire ervaring is waar wij voor staan. In onze ogen is het pas echt genieten als alles klopt; van het gerecht op je bord, de wijn in je glas, het gezelschap en de sfeer aan tafel.

Daarbij koken wij seizoensgebonden, met producten uit eigen "Tuijn", waar we de rijkdom hebben om vanuit duurzame wijze producten te oogsten bij de Boergondische Tuijn in Sint Anthonis. Deze siertuin wordt onderhouden door onze ouders, waar er met dezelfde passie en aandacht voor de oogst wordt gezorgd.

Foto van Dion

Producten de tijd geven die ze nodig hebben om te ontwikkelen, dat is waar de echte smaak ontstaat.

Het integreren van onbespoten producten uit onze eigen 'Tuijn' in onze menu's biedt een unieke meerwaarde die verder gaat dan alleen smaak. Onze producten krijgen de tijd die ze nodig hebben om te gedijen, wat resulteert in een ongeëvenaarde smaakervaring die alleen kan worden bereikt door de natuur zijn gang te laten gaan.

Dit alles om gasten te laten genieten van een perfect verzorgd op maat gemaakte culinaire ervaring.

Foto van Guido