Gerecht met biefstuk, rode bieten en radijs.

Activiteiten

Fine dining icon

Private fine dining

Bij private fine dining ontvangt u een op maat gemaakt diner, waarvan u kunt genieten in uw eigen privé sferen.

De warme, ongedwongen huiselijke sfeer maakt het bijzonder om met uw gezelschap te genieten van heerlijk eten met aansluitende wijnen. Wij bieden een volledig verzorgd diner bij u op locatie, waarbij uw wensen voorop staan en wij alles voor u uit handen nemen. Het team van BRUUR Culinair verzorgt elk diner tot in de puntjes, waarbij onze sommelier Louise u kan begeleiden met de wijnen.

Heeft u binnenkort iets te vieren of bent u op zoek naar een culinair diner? Neem contact op voor beschikbaarheid of meer informatie via info@bruurculinair.nl of bel 06-21210182.

Foto van gerecht met biefstuk en jus
Company events icon

Bedrijfs evenementen

Van een volledig verzorgde vergaderlunch tot een zakelijk of feestelijk diner, bedrijfsborrel, workshops of koken op locatie: wij bieden het allemaal. Niets is onmogelijk bij BRUUR Culinair. Chefkok Guido stelt met u het menu samen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Voor beschikbaarheid of meer informatie over de zakelijke mogelijkheden van BRUUR Culinair vragen we u contact met ons op te nemen via info@bruurculinair.nl of telefonisch via 06-21210182.

Foto van gerecht met Coquilles
Wedding icon

Bruiloften

Een bijzondere dag vraagt om een culinaire ervaring. Chefkok Guido stelt op basis van uw voorkeur een hoogstaand menu samen waarbij de combinatie tussen diner en wijn perfect op elkaar aan zullen sluiten.

BRUUR Culinair verzorgd met liefde een prachtige dag waaraan het jullie aan niets ontbreekt. Wat uw wensen ook zijn, wij verzorgen het graag.

Wilt u een datum vastleggen of meer informatie naar aanleiding van bovenstaande? Neem dan contact met ons op via info@bruurculinair.nl of bel 06-21210182.

Foto van gerecht met Kreeft
Birthday icon

Verjaardagfeesten

Heerlijk om te kunnen genieten van uw eigen feest, wetende dat uw gasten zich aan niks zal ontbreken. Met BRUUR Culinair verzorgen wij volledige feestelijke diners of hapjes voor bij de borrel waarbij al uw wensen centraal staan. Het team van BRUUR Culinair zorgt voor een onvergetelijk culinair feest.

Heeft u binnenkort iets te vieren? Voor beschikbaarheid of meer informatie neem contact met ons op via info@bruurculinair.nl of bel 06-21210182.

Foto van gerecht met Oester
Toko Bruur icon

Toko Bruur

Met de rijsttafel van Toko Bruur bieden wij een buffetvorm aan voor op locatie. Een tafel vol met heerlijke Indische en Indonesische gerechten met de kwaliteit die je gewend bent van Bruur Culinair!

Selamat Makan!

Foto van gerecht met biefstuk en jus